Veganskt matlagningsprogram

Eureka, äntligen ett veganskt matlagningsprogram. Under flera år har jag suktat efter ett matlagningsprogram som var anpassat efter veganer/vegetarianer, men ack så omöjligt det har varit. Det glädjande beskedet kommer från The Cooking Channel  och programmet kommer heta How to live to 100 med kocken Jason Wrobel. Han kommer givetvis använda sig av härliga vegetabiliska ingredienser och s.k. Superfoods. Wrobel lär även vara en expert på Raw food så detta lär även vara ett glädjande besked för alla er som är Rawfoodister.

jason-wrobel-592x401

Förhoppningsvis lär programmet även locka icke-veganer, folk som är nyfikna men inte vet hur de ska laga vegansrätter. Förhoppningsvis kan detta inspirera dem att testa lite annat och inse att det finns alternativ till kött. Som med så mycket annat är det just otillräckliga kunskaper som skrämmer bort många. Min uppfattning är att flera individer tror att det är svårare än det behöver vara.

Wrobel lär ha en hel del kända individer som älskar hans matlagning såsom Woody HarrelsonJeremy PivenRobin WrightSigourney Weaver, och Russell Simmons.

Programmet kommer att börja nu på söndag kl 20:00 på The Cooking Channel, men om ni redan är sugna på några av hans recept så är det bara att följa denna länk.

Jesper Shuja 

Om Shuja
Mitt namn är Jesper Shuja. Är utbildad lärare och arbetar på Folkhögskola inom ämnena Historia, Engelska och Samhälle. Utöver detta har jag även studerat på ett Mastersprogram i Historia.

3 Responses to Veganskt matlagningsprogram

  1. Morrica says:

    The cooking channel? Hmmm…. tv alltså? Finns det inte på något mer lättillgänligt stället, t ex online?

    • Shuja says:

      Har precis kollat lite mer på deras sida, och i nuläget ter det sig så om det enbart finns på deras TV-kanal, vilket är trist. Mot bakgrund av dagens streamingtjänster är det lite förunderligt om de inte kunde erbjuda något liknande. Jag ska hålla dig uppdaterad om jag hittar något bättre alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: